Na 11 jaar wonen bleek er toch nog een behoefte, namelijk een beschutte plek in de tuin om te ontspannen.
Om aan deze behoefte te voldoen zochten enkele ouders het gereedschap uit de schuren en begonnen met het bouwen van een terrasoverkapping. Dit natuurlijk na goedkeuring van de penningmeester.
Een intensieve klus, maar gemotiveerd door belangstellende bewoners en goed verzorgd door begeleiders en bewoners bleek het ook een mooie en verbindende activiteit.
Dat het bouwwerk in de smaak viel bleek dat al direct toen bij het afronden van de laatste werkzaamheden en het opruimen van het gereedschap de bewoners al klaar stonden om schoon te maken en de tafel te dekken. Al snel daarna werd het plan opgevat om (oranje)versiering aan te brengen en mooie schilderijen te maken voor aan de muur.

Back
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
Terrasoverkapping
Terrasoverkappi...
 
 
Powered by Phoca Gallery
 

PGVZ

 

 

Spelletje in gezamenlijke ruimte

NL-Doet