Woongroep 2000 zoekt een nieuwe bewoner!

Er komt een appartement vrij op de begane grond en hiervoor zoeken we een gezellige bewoner die 23 jaar of ouder is. Het appartement is zeer ruim en bestaat uit een woon/slaapkamer, keuken en badkamer.  De groep is zeer divers, maar als we het over ZZP-getallen hebben moet je denken aan de ZZP 4 en hoger.

Woongroep 2000
In Woongroep 2000 wonen 14 bewoners. Er is een leuke sfeer binnen de groep en er is altijd mogelijkheid om samen activiteiten te doen als je dat gezellig vindt. Wil je je liever even terugtrekken? Dat mag natuurlijk ook altijd. Samen eten kan elke dag als je dat wilt. De gezamenlijke woonkamer is heel huiselijk ingericht. De bewoners zitten hier graag om te ontspannen, een leuk spelletje op de Wii te spelen of even te kletsen. Daarnaast is er ook een gezamenlijke tuin. Deze is zeer ruim en er staan verschillende tuinsets om lekker buiten te kunnen zitten in de zomer. Alle bewoners gaan overdag naar de arbeidsmatige dagbesteding. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Zorg
De zorg wordt uitbesteed aan PGVZ. Een zorgaanbieder die onder andere zorg biedt binnen wooninitiatieven. Er is 24-uurszorg en begeleiding binnen de woongroep, samen met je pb-er bepaal jezelf je doelen. De woningen zijn altijd open, ook als de bewoners naar werk of dagbesteding gaan. Begeleiding kan in nabijheid, maar zelfstandigheid wordt wel gestimuleerd.

Interesse?
Lijkt het jou wel wat om in Woongroep 2000 te komen wonen of wil je wat meer informatie? Kijk rond op deze website en/of neem contact met het bestuur van Woongroep 2000. Kijk hiervoor op de contactpagina.